Hallo,

Trots kunnen we nu onze nieuwe website presenteren, de oude site was niet meer ‘up to date’ en stonden we ook niet meer achter. Heel blij zijn we met het resultaat en willen José, die de site maakte daarvoor bedanken. Veel is er veranderd en daar gaan we nu op deze nieuwe website alles over vertellen.

Zoals vele inmiddels weten doen we nog steeds veel met de platen met als specialiteit de rockabilly en hillbilly, maar we hebben ook veel andere platen zoals jukebox, sixties, blues en R & B. De LP’s doen we wat minder, dit komt omdat we nu meer op een ander soort beurzen staan, we staan nog steeds in Utrecht maar dat is de enige echte platenbeurs die we nu doen. Je kunt ons nu vaker tegenkomen op Jukeboxbeurzen en Rockabilly festivals. Dit komt omdat we dit eigenlijk leuker vinden dan de platenbeurzen en voor het plezier doen we het allemaal. De platen doen we onder de naam "Rocking Shelby".

Nieuw, voor de site dan, zijn de collectible’s zoals Coca-Cola, Betty Boop en fifties spulletjes. Ook dat vinden we erg leuk en Yvonne steekt er veel energie in om elke keer weer leuke en aparte items te vinden, en gezien de reakties van het publiek lukt dat prima. Een ander nieuwtje is dat we dit onder de naam "Calvin’s Corner" doen. Dit wordt ook de naam van de winkel. Informatie hierover kun je vinden onder de link” Calvin’s Corner”

Onder de link “Nieuws” willen we jullie op de hoogte houden over het huis en de winkel, ons levenswerk inmiddels. Veel vragen krijgen we over de status hiervan, nu kunnen we beter vertellen hoe ver we zijn en waar we mee bezig zijn.

Dus veel plezier op onze nieuwe site en reakties zijn natuurlijk altijd welkom.

Groetjes,

Yvonne en Michel.

 

Jij bent bezoeker nr.: