Hallo Allemaal,

Onze website is inmiddels al weer een tijdje in de lucht, wij vonden het wel weer eens tijd om jullie wat meer op de hoogte te brengen van de werkzaamheden in ons pand. Buiten dat we het woongedeelte en winkelgedeelte moesten opknapen hebben we ook nog een schuur die nu ook toch onderhanden is genomen en nu zo goed als bijna klaar is. Daar zijn allemaal nieuwe eiken balken en een nieuwe eiken houten vloer in gegaan. We zijn nu weer heel hard in het winkel gedeelte bezig. We moeten toegeven dat er al wel wat vooruitgang in zit de afgelopen weken .We kunnen er nog steeds niet te veel over verklappen maar..... het begint een beetje vorm aan te nemen.

We hebben de afgelopen maanden ook op een hoop festivals gestaan met onze spullen, en hebben er nog wat leuke in het vooruitzicht.De eerste nieuwsbrieven zijn de deur uitgegaan. Op de site komen er elke week wel weer wat nieuwe spullen bij die we beetje bij beetje proberen op te voeren. We zoeken nog steeds naar meer of andere spullen. Zo zijn de tuinpakken wat uitgebreid met 2 soorten Dames tuinpakken van het merk Dickies en Key. Ook hebben we wat Rockabilly CD’s ingekocht. Indien jullie sugesties hebben, horen we dat graag.

We willen ook bij deze nog iedereen bedanken voor de leuke reacties over onze website !

Tot het volgende nieuwe bericht.

 

De status;

Veel mensen weten hoe het met ons pand is gegaan, ik wil dan ook niet veel over het verleden vertellen, we kunnen beter naar de toekomst kijken.

Op dit moment zijn de grote items wel gedaan, we hebben eigenlijk het gehele huis gesloopt op de buitenmuren na.
We moeten nu eerst het huis afmaken en dit willen we voor de winter af hebben, dit gaat lukken - op waarschijnlijk de keuken na - wat niet het grootste probleem is omdat we beneden nog een keuken hebben. Daarna is er nog wat discussie, ik heb lang gezegd dat ik eerst de schuur wil doen (ook alles op de buitenmuren na) maar misschien gaan we toch eerst de winkel doen. Dit gaat binnenkort bekend worden en dan komen op deze pagina de foto’s van de voortgang. Er is natuurlijk wel iets in de winkel gebeurd we zullen twee foto’s bijvoegen. Een overzicht van de winkel, welke op dit moment wordt gebruikt als opslag en werkplaats en van de toiletten die we hebben gemaakt in de tijd dat we in het huis niet verder konden.